zondag 14 april 2013

Stoppen met Euroclix

De banner aan de zijkant is al weg, en mijn geld van Euroclix is ook binnen. Ik heb het 2000 clix volgehouden. Ik ben gestopt met Euroclix. Ik werd gek van alle dagelijkse mailtjes, onzinnige vragenlijsten waarin ik mijn mening moest geven over producten die ik niet ken en dat ik gepushed wordt om mee te doen aan prijsvragen om vervolgens spam te ontvangen. Mijn inbox is een stuk leger nu.

De laatste tijd had ik ook het gevoel dat het een stuk langzamer ging, ik kreeg minder onderzoeken en voor mijn gevoel ook minder e-mails. Toen besloot ik om er mee te stoppen en mijn tijd in zinnigere zaken te stoppen. De laatste 100 clix om tot de 2000 clix te komen duurden erg lang, maar afgelopen week was het moment eindelijk daar. Bij het behalen van de 2000 clix direct me afgemeld en de 25 euro geïncasseerd. 3 dagen later werd de 25 euro ook daadwerkelijke uitbetaald.

Hebben jullie eenzelfde ervaring als ik, dat je na verloop van tijd er geen zin meer in hebt en er mee stopt?

11 opmerkingen:

 1. Nee, hier loopt het eigenlijk nog wel lekker door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook met de klik programma's gestopt.Heb panelwizard waar je een dubbeltje per vraag voor krijgt, dus maakt het dan ook niet zoveel uit of je wel of geen vragen krijgt. Iedere mail die je in je mailbox krijgt levert je geld op en neiuwe aanmeldingen 1 euro

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me niet eens meer uit laten betalen, ik vond het zo stompzinnig en om nu te zeggen dat dat klikken weinig werk was...niets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik blijf er nog wel even mee doorgaan,met een klein inkomen is het toch af en toe een leuke aanvulling , al hoewel ik wel een of 2 klik programma s die heel erg weinig opleverden en waar ik steeds minder mails van kreeg wel stopgezet heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met dit programma ben in 2004(!) begonnen en ga ik nog wel even door. Naar mijn ervaring is het een van de betere. Op het hoogtepunt had ik ongeveer 15 programma's en zo'n 50 emails op een dag. Dat begon redelijk veel tijd te vragen en toen verschillende programma's hun systeem in hun voordeel (dus mijn nadeel) aanpasten heb ik er een hoop (na uitbetaling) uit gegooid. Ook nu merk ik veranderingen, vooral dat je het dubbele aantal punten moet hebben voor je (überhaupt) voor een uitbetaling in aanmerking komt. Dus zijn er weer een paar programma's die ik niet langer interessant vind en die er daarom binnenkort uitvliegen.
  Toch blijft mijn motivatie er wel, met wat ik verdien kan ik elk jaar het vakantiebudget leuk aanvullen. Ergens blijft het wel een leuke hobby om te kunnen zeggen 'dit etentje is mede mogelijk gemaakt door X', of 'met dank aan Y zitten we nu achter deze lekkere ijscoupe'.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook met heel veel programma's begonnen, zo ergens in 2004, maar nu zijn er nog maar een paar die ik doe. Euroclix is er één van en dat blijf ik ook gewoon doen. Vorige week had ik een uitbetaling van €325, dus dat is wel de moeite waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klopt dat je na een tijdje wat minder mails krijgt.
  Ik blijf zoeken met vinden.nl en dat levert maandelijks toch 100 punten op. Als ik overstap van energieleverancier, doe ik dat via Euroclix. Als ik iets wil kopen via Bol.com, dan doe ik dat via Euroclid. Zo loopt het langzaam op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier net zo,! Met heel veel moeite en na lange tijd 25 euro verdiend, en daarvoor moet je dan wel steeds je mailbox in de gaten houden. Ik wil mijn mailbox en hoofd vrijhouden voor zaken waar ik wat aan heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja ik! Ik kreeg echt muisarm van die stomme Euroclix, en het leverde relatief heel weinig op. Toen ben ik gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het meest stomme is het stoppen met dit soort sites.. waarom? omdat iedereen dezelfde fout maakt in je denkwijze. 'het levert mij te weinig op' is gedachte 1, maar gedachte 2? zijn mensen gestopt met nadenken? gedachte 2 is 'het levert mij te weinig, maar wel iets op en iets is beter dan niets'. 10 euro in een jaar is 10 euro meer dan 0,00 euro in dat zelfde jaar. euroclix is van het rijtje de best verdienende. 10.000de clix uitbetaald per jaar. een eitje. ik verdien momenteel bij 10 site, waar ik dat iets wat de moeite niet waard lijkt toch een kleine 3.000 euro per jaar minimaal, afgezien van de andere truckjes die ik erbij optel kom ik op 6.000 euro. de moeite waard? jazeker, want een iets word een boel. 6000 euro wel opgeven bij de belasting (komen ze erachteraf achter krijg je problemen) ik wil de mensen best helpen mail me maar daaneuroclix@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder zijn eigen ding, ik verdiende er hooguit een tientje mee per maand en vond dat niet de moeite waard.

   Verwijderen