dinsdag 9 oktober 2012

Euroclix, op naar de 10.000

In blogland zijn Euroclix een bekend fenomeen. Clix verdienen door e-mails te ontvangen, onderzoekjes te doen en ook eventueel als je wat koopt. Veel blogs hebben dan ook een verwijzing naar Euroclix op hun website staan in de hoop dat iemand hun als referentie opgeeft, ik dus ook. MoneyMiljonair is eenzelfde initiatief, wat eigenlijk op precies dezelfde manier werkt. Verder vul ik ook onderzoeken in van IntomartGFK waar ik regelmatig een bol.com mee verdien en doe ik mee aan Buzzer en TheInsiders waarbij ik soms nieuwe producten mag testen.

Ik was eigenlijk een beetje sceptisch, ik geloofde niet echt dat het zou gaan werken. Maar zonder eigenlijk enige moeite te doen heb ik na een dikke maand vandaag de 1.000 Euroclix barriere gehaald. En 1.000 Euroclix staat gelijk aan €10, toch maar weer mooi in de pocket. Het enige wat ik heb gedaan is op mail geklikt (je kunt zelf bepalen hoeveel mail je ontvangt), onderzoekjes gedaan en éénmaal iets gekocht via Groupon (wat ik toch al wilde hebben). Ik verwacht niet dit op hetzelfde tempo doorgaat, maar het loont dus wel degelijk om mee te doen met Euroclix. Eurocix hou ik dus aan om een kleinzakcentje te verdienen, op naar de 10.000 clix.

Zijn er nog andere initiatieven waar jullie aan meedoen, en zijn die ook zo lonend als Euroclix?


14 opmerkingen:

 1. Hoeveel tijd denk je dat je kwijt bent geweest aan het lezen van mail en het doen van onderzoekjes? Een dikke maand lang? Ik persoonlijk vind dat dus die €10 niet waard. Natuurlijk, het is leuk geld te verdienen met zo weinig doen, maar ik kan die tijd beter gebruiken en er méér geld mee verdienen! Bedrijven komen zo heel gemakkelijk aan hun reclame, zij verdienen aan jou, en jij verdient een tientje. Dat is voor mij reden er niet aan mee te doen.
  Maar ik heb er natuurlijk niets op tegen als anderen dit wel doen! (ik spreek alleen voor mezelf, mijn tijd is meer waard ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Euroclix en Moneymiljonair werken voor mij het beste, ik ben bij Euroclix inmiddels over de 10.000 heen! Even wilde ik het uit laten betalen, maar ik denk dat ik toch wacht tot de volgende grens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MoneyMiljonair levert bij mij tot nu toe weinig op, pas 200.000 parels na een dikke maand.

   Verwijderen
 3. Ik click ook! Bij verschillende programma's en doe ook mee aan onderzoeken. Voor de fun, want verdienen??? Inderdaad een paar honderd euro per jaar...die uiteraard weer naar de extra hypotheekaflossingsspaarrekening gaan. Ik click bij: Nucash, cash4ladies, euroclicks, moneymiljonair, myclicks, i-pay, zinngeld, gekkengoud, surfrace en ladymails. Het kost me een paar minuten per dag om te clicken.
  Uitgaande van het sneeuwbaleffect: vele kleintjes maken een grote!
  Of topic: Vandaag overgestapt naar een andere energieleverancier: na veel reken en uitzoekwerk een besparing van 900 a 1000 euro per jaar! Het exacte bedrag weet ik nog niet omdat zij het voorschotbedrag berekenen aan de hand van het gemiddelde van de afgelopen jaren. Uiteraard gaat het bespaarde bedrag naar de extra hypotheekaflossingsspaarrekening...! Heb nog getwijfeld om mee te gaan doen met de energieveiling van de consumentenbond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar welke energiemaatschapij ben je gegaan? Ben ook aan het zoeken, is nog best lastig.

   Verwijderen
  2. Ik wist niet dat erzoveel te klikken viel :D. Ik hou het even hierbij, ik heb ook nog een baan, vriendin en kind waar ik aandacht aan moet geven ;)

   En wat een goed nieuws qua energie, dat is echt een enorme besparing!

   Verwijderen
  3. @ Anoniem: er zijn verschillende energievergelijkingssites die ik met elkaar heb vergeleken. Via de site van de consumentenbond (zij verdienen 14,00 aan een ieder die via hun site overstapt, ze gebruiken dit geld weer voor onderzoeken, testen etc.) ben ik overgestapt. Ik zat bij de Nuon en mijn contract zou daar aflopen op 4 november 2013. Bij het invoeren van mijn gegevens kwam energiedirekt voor mij als voordeligste uit de test. Na telefonisch overleg bleek de nr. 2 Essent, voor mij voordeliger te zijn omdat zij de overstapboete voor hun rekening nemen. Verder is het belangrijk om te kijken naar de prijzen voor gas en elektra, vastrechtkosten en welkomstpremie. Waarom niet direkt bij de energieleverancier zelf overstappen? Dit is niet goedkoper!!! Raadselachtig... Het overstappen gaat makkelijk. De keuze is echter van verschillende factoren afhankelijk, even uitzoeken en rekenen. Ik vond het de besparing zeker waard! Succes!

   @ Zakelijk bezuiniger: Er zijn 1000 en 1 sites waar je kan klikken, ik doe het voor de fun want de verdiensten zijn minimaal. En waarom ik het toch doe? Het kost me een paar minuten per dag en 1x per jaar laat ik het geld overmaken. Ik besteed er relatief weinig tijd en aandacht aan.
   Je hebt helemaal gelijk: aandacht voor je gezin, baan en hobby's zijn veel belangrijker!

   Verwijderen
 4. nu-cash en geldrace gaan ook redelijk snel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Euroclicks vind ik ook sneller sparen dan MoneyMiljonair. En ach, die paar minuten per dag, dat vind ik dan toch makkelijk bij elkaar gespaard. Ik bekijk de reclames niet eens, klik en open tegelijk een ander mailtje. Het enige wat ik wel bekijk zijn de aanbiedingen van de verzekeraars: toch handig als blijkt dat daar ineens een goedkopere tussen zit. Die reken ik dus nog wel eens door.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen MM, Eurcl. was na een jaar nog geen tientje. Door leeftijd en functie kom ik voor onderzoeken vrijwel nooit in aanmerking, en die gaan het snelst. Samen met het doen van aankopen! Het vereist wel zelfdiscipline om geen aankopen te doen omdat je dan net weer over een aantal punten heen komt.
  Ik heb geen blog. Als mensen zich via je blog aanmelden, lift je op hun klik- en koopgedrag mee. Zuinigaan heeft wel eens voorgerekend hoeveel ze door haar lezers verdiende.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik stel me eigenlijk wel de vraag tot welk bedrag je mag 'verdienen' door dat klikken, vragenlijsten in te vullen, producten uittesten en nadien je mening over geven tegen vergoeidng. Al die bedragen die je ontvangt, zijn inkomsten en op inkomsten moet belasting betaald worden. Weet jij hoeveel iemand met het invullen van vragenlijsten, uittesten.... mag verdienen op ene jaar of zou daar geen limiet op staan ? Ik stel me gewoon de vraag hoe dat in elkaar zit....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is dat hetzelfde als inkomsten uit gokken, die grens ligt volgens mij rond de 500 euro.

   Maar pin me er niet op vast :)

   Verwijderen
 8. Wordt jij ook zo moe van al dat geklik, het lezen van emails of het invullen van enquetes?

  Ik wel hoor! En ik ben er na een poosje ook maar mee gestopt omdat het nauwelijks wat opleverd en veel tijd kost.

  Maar nu werk ik met ProfitClicking!

  Hier krijg je elke doordeweekse dag 2% en op weekenddagen 1% over al jouw gekochte packages. (lopen elk 81 dagen)
  Daarnaast krijg je voor elke 4 verlopen packages 1 panel.
  Zo kun je een mooi passief inkomen opbouwen.

  Sceptisch? Bij Profitclicking krijg je de 1e $10 dollar gratis. Dus.....waar wacht je nog op?

  BeantwoordenVerwijderen